среда, 25 января 2012 г.

Наша компанія пропонує повний комплекс робіт зі створення сайту

Наша компанія пропонує повний комплекс робіт зі створення сайту. Ми пропонуємо створення сайтів з використанням системи управління контентом CMS (Content Management System), а також виконуємо як створення сайтів "з нуля", так і переклад існуючих сайтів під управління CMS.

Наша студія пропонує як створенням простих сайтів-візиток і промо-сайтів, так і створенням складних Інтернет-порталів і Інтернет-магазинів.

Створення сайту – це трудомісткий процес, який включає роботи по складанню технічного завдання і створенню структури сайту, розробці логотипу і дизайн-концепції, програмуванню і інформаційному наповненню, тестуванню, розкручуванню і просуванню в Інтернет.
З часом розвитку Інтернет до створення сайтів виробився певний ряд правил і вимог, які необхідно враховувати. Не всі знають, що створення сайту включає не тільки створення дизайну і програмування. Процес створення сайту включає рішення багатьох задач, а також необхідність отримання супутніх послуг, наприклад: реєстрації доменного імені, хостинг.
Наша компанія пропонує повний комплекс робіт із створення сайту. Ми пропонуємо створення сайтів з використанням системи управління контентом CMS (Content Management System), а також виконуємо як створення сайтів "з нуля", так і переклад існуючих сайтів під управління CMS.
Ось основні задачі, які ми вирішуємо спільно з нашими клієнтами при створенні сайту.
Етапи створення сайту:
    * Розробка технічного завдання
    * Розробка і затвердження дизайну сайту
    * HTML верстка сторінок веб-сайту відповідаюча сучасним веб-стандартам (HTML, CSS, XML)
    * Програмування (PHP, Javascript, MySql)
    * Компоновка і інформаційне наповнення сайту
    * Тестування
    * Доробка за наслідками тестування
Створені нами сайти оптимізуються для роботи у всіх популярних браузерах (IE, Firefox, Opera).
Вартість сайту і термін створення сайту залежать від складності дизайну, функціональності сайту, кількості інформації, що додається, на сайт. В середньому створення сайту займає від двох тижнів до місяця.

Комментариев нет:

Отправить комментарий