понедельник, 9 января 2012 г.

Виготовлення сайтів та розміщення їх в Інтернеті.

Виготовлення сайтів та розміщення їх в Інтернеті.

виготовлення сайтів

В умовах сучасного ринку Інтернет став невід'ємною частиною успішного бізнесу. Компанії, які використовують свій веб-сайт як маркетинговий інструмент, ростуть і отримують прибуток при порівняно невеликих вкладеннях. Веб-сайт - це представництво Вашої компанії в мережі Інтернет, - філія, який працює 24 години на добу, 7 днів на тиждень, 365 днів у році. Розробка веб сайту - це перший крок до ефективного використання можливостей Інтернету Вашою компанією, тому ми пропонуємо не тільки розробку сайту, а повний комплекс послуг:

  • графічний дизайн: розробка оригінального веб-дизайну сайту, редизайн сайтів, розробка банерів;
  • створення веб сайтів: розробка та виготовлення веб-сайтів будь-якого ступеня складності;
  • розміщення сайту: професійний платний хостинг для фізичних та юридичних осіб, швидка реєстрація доменів в різних зонах;
  • постійна підтримка та розвиток веб-сайту: інформаційна підтримка сайтів - оновлення інформації, наповнення, технічна підтримка, підтримка працездатності сайтів, установка CMS, скриптів.
  • різні модулі для експорту товарів в Яндекс.Маркет і Google Products

Виготовлення сайту  це шлях для вашого бізнесу до успіху

    Застосування сучасних технологій при створенні сайтів дозволяють виконати будь-які Ваші побажання в самі короткі терміни і вкластися в мінімально-можливий бюджет!!!

    Якщо ж Ви збираєтеся вести серйозну діяльність у мережі, не варто вибирати безкоштовний хостинг. У цьому випадку ми можемо запропонувати Вам платні послуги з розміщення сайту. При оплаті хостингу на рік Ви отримуєте домен в зоні org.ua та ще деяких зонах безкоштовно.

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий