суббота, 14 января 2012 г.

робимо сайти з душею

Создание сайтов в Киеве: программирование и дизайн

 

робимо сайти з душею

Виготовлення сайтів

Виготовлення сайтів з деяких пір стало просунутим і перспективним ремеслом. Як у будь-якому ремеслі чи бізнесі, є як порядні, добросовісні, відповідальні ремісники, так і непорядні, недобросовісні й безвідповідальні.

Виготовлення сайтів в Києві пов'язане з високою конкуренцією у цій галузі. За ключовими запитами Google видає сотні тисяч результатів. Це означає, що ринок перенасичений пропозицією. Перенасичення відбувається за рахунок новачків в цій області, так званих «тульських школярів». Такі «школярі» ледь оволодівши мовою гіпертекстової розмітки (HTML), і зробивши пару сайтів для своїх знайомих - починають пропонувати послуги з виготовлення сайтів.

За рахунок масовості такого явища ринок лихоманить від демпінгу і пропозицій на кшталт «сайт за 500 грн - швидко і якісно». Чи варто говорити розсудливій людині про те, що створення одного тільки логотипу зазвичай коштує в районі тисячі гривень. Така картина нагадує китайців на наших ринках, де «касественную» продукцію продають по три рубля за відро =)

Слід пам'ятати, що виготовлення сайтів це насправді кваліфікована праця, яка часто вимагає участі кількох вузькопрофільних фахівців. Саме тому така праця не може бути настільки невиправдано дешевою

Комментариев нет:

Отправить комментарий