понедельник, 2 января 2012 г.

Ласкаво просимо на наш віртуальний офіс під назвою - сайт

Ласкаво просимо на наш віртуальний офіс під назвою - сайт!

Ми, спільнота розробників у сфері Інтернет технологій, раді запропонувати Вам послуги по створенню для Вас Інтернет сайту.

Навіщо мені сайт? Для чого він мені потрібен? Що станеться після того, як у мене з'явиться сайт?

На сьогоднішній день розробка web-сайту допомагає позбутися від безлічі проблем.

Замовивши створення сайту , Ваша фірма виходить на новий рівень, який дозволяє рекламувати свою продукцію по всьому світу. Всьому цьому сприяє широке поширення Інтернету, який робить доступним Ваш сайт у будь-якій точці земної кулі.

Якщо це Вас не переконало, спробуйте самі поекспериментувати. Відкрийте сайт будь-якої з пошукових систем yandex, google, або навіть ukr.net і введіть в якості запиту що-небудь з Вашої сфери діяльності. А тепер порахуйте, скільки Ваших конкурентів вже замовили створення сайту , І давно вже цим користуються.

Також, сайт можна розцінювати, як повноцінного співробітника, помічника або менеджера, який працює цілодобово і без вихідних, дозволяючи Вам збільшувати свою клієнтську базу. Сайт - це потужний механізм, який дозволить Вам досягти ще більших висот у своєму бізнесі, адже у віртуальному світі немає перешкод!


Тепер, відповідь на те, що трапиться після того як у Вас з'явиться сайт.

  • наявність сайту дає можливість оперативно анонсувати нову продукцію і швидко зреагувати на ринкову ситуацію (простими словами, якщо у Вас з'явився сьогодні новий товар, або послуга, або на митниці Вас пропустили просто так:), то завтра про це будуть знати всі!)
  • бізнес-сайт це Ваша інформаційна і постійно доступна візитна картка, за допомогою якої складається перше враження про Вашу фірму (простими словами: У Вас немає сайту ... тов.? Ви що з іншої планети?:))
  • створення сайту для ведення бізнесу дозволяє дуже навіть скоротити, а іноді навіть повністю відмовитися від дорогої реклами в стандартних ЗМІ. (Так, це правда і друковану продукцію ми не замовляємо, і на телебаченні нас немає .. але Ви тим не менш як то нас знайшли, і навіть дуже просто, от що мається на увазі)
  • реклама в Інтерні один з найдешевших способів поширення послуг та продажу продукції, та, до речі, одна з найефективніших способів, так як вона націлена на цілеспрямованих покупців, які шукають саме це. (Ось як це виглядає - клієнт вбиває в пошукову систему саме те, що йому треба і бачить Ваш сайт «все геніальне - просто»)
  • і на кінець, найголовніше, маєток власного сайту, дозволяє знизить навантаження з співробітників офісу і головне - з Вас (нерви.. нерви .. нерви ..), за рахунок розміщення в достаток в інформації на сайті - про Вас, про Вашу продукцію, про те що Ви саме продаєте або пропонуєте, про правила, про доставках, про гарантії, про дурні питаннях і цілої купі питань. (Ех.. Де я раніше був? Чому я цього не знав? Треба напевно звільнити свого агента з реклами ..:))

Комментариев нет:

Отправить комментарий