понедельник, 16 января 2012 г.

вам потрібне виготовлення сайту?

Навіщо вам потрібне виготовлення сайту?

Якщо ще кілька років тому створення інтернет-сайту для пересічної компанії сприймалося з недовірою та побоюванням, то сьогодні практично не залишилось тих, хто б сумнівався у ефективності цього рішення. Як не банально, та кожен початківець чи навіть досвідчений керівник відчуває рано чи пізно потребу у розробці додаткового ресурсу для популяризації своїх послуг.
Веб-студія “Трудяга” – порівняно новий, зате якісний та доступний путівник по мережевому ринку нашої країни. Враховуючи трирічний досвід, за плечима молодої команди – виготовлення більше ста ефективних сайтів для підприємств та організацій. Окрім створення веб сайтів, клієнт може замовити контекстну рекламу, просування, розкрутку своєї продукції, а також скористатися послугами фотографів та копірайтерів.

МИ ПРАЦЮЄМО:
-    Якісно. Виготовлення сайтів – це клопітка та чесна праця професіоналів. Кращі стандарти, врахування психології потенційного клієнта, відсутність тиску і нав’язування – запорука успішної веб-продукції.
-    Креативно. В резерві колективу присутні лише унікальні ідеї, невичерпний ентузіазм та стильні готові дизайни. Також ми радо вітаємо Ваші особисті потреби, задуми, пропозиції.
-    Надійно. Після створення сайту, наша веб-студія піклуватиметься про нього і в майбутньому. Технічний супровід позбавить клієнта зайвих проблем, а гарантія терміном у 6 місяців – додасть впевненості та рішучості.
-    Оперативно. Ми пропонуємо високу швидкість виконання замовлень. Веб розробка триватиме від 1 до 14 днів. З такою ж оперативністю вносять необхідні корективи (скажімо, заміна старого дизайну на новий).
-    Економно. Наші ціни не переступають межі здорового глузду. Тепер з’явилася можливість виготовлення сайтів недорого, за доволі помірною вартістю: сайт-візитка -1499грн., корпоративний сайт – 2999грн., інтернет-магазин – 3999грн. (Примітка автора – назву сайту варто виділити, щоб, клікнувши на неї, клієнт міг ознайомитися, що таке той чи інший сайт). У компанії діє гнучка система знижок. (Варто дати ссилку, щоб клієнт автоматично отримував умови знижок.
Отже сайт функціонує як незамінний помічник. І в результаті співпраці…
ВИ ОТРИМУЄТЕ:
-    успішний досвід;
-    широке коло клієнтів і споживачів;
-    необмежений запас вільного часу;
-    стабільний прибуток;
-    навчальні матеріали, що допоможуть ознайомитися з технікою управління сайтом.

Все ще маєте сумніви?
До вищезазначених переваг із виготовлення сайтів додаються:
•    власний поштовий ресурс;
•    додаткові мовні версії;
•    оптимізація під різні інтернет-браузери;
•    реєстрація пошуковими серверами;
•    підтримка доменного імені;
•    статистика сайту Google Analitics.

Оскільки однією з переваг Інтернету є  оперативність та відсутність географічних меж, виготовлення інтернет сайтів у наш час – вагома запорука успіху компанії. Хочете Ви вдало розпочати власну справу чи підняти на конкуретоздатний рівень вже існуючий бізнес – в будь-якому випадку Вам потрібно мати власний сайт у мережі!
Веб-студія «Трудяга» пропонує виготовлення сайтів за власним дизайном. Створити сайт можна у відповідності з Вашими потребами та бажаннями, а також з урахуванням цільової аудиторії і спрямованості.  Ви знаєте, чого хочете, а ми  – знаємо як це зробити!
Студія «Трудяга» пропонує клієнту професійний сайт,  створення якого потребує мінімальної підтримки, зате  дає тільки максимум результату. Виготовлення сайтів недорого, якісно та оперативно – це те, що Ви стовідсотково  можете отримати у нас.
Хочемо також зазначити, що виготовлення сайтів швидко– зовсім не означає, що робота буде неякісною. Такий стереотип чомусь існує в свідомості багатьох відвідувачів. До створення сайту чи навіть найменших дрібниць, пов’язаних з дизайном і текстовим наповненням,  ми ставимося з превеликою відповідальністю.
Все ж створення web сайту –далеко не межа для успішного функціонування на мережевому ринку. Інтернет  у наш час виступає сворідним рекламним майданчиком для просування вашого товару чи послуги. А також дає можливість рекламі сфокусуватися на певну аудиторію.
Наш колектив також надає  професійні послуги з технічного супроводу сайтів і послуги Інтернет-реклами. З впевненістю можна сказати, що реклама в Інтернеті є набагато дешевшою та ефективнішою у порівнянні з її традиційними видами.
Звісно, створення сайтів нашою компанією передбачає високу «подачу» матеріалу. Погодьтеся, що найуспішнішим є сайт,  розробка якого демонструє правильне співвідношення ціни та якості, сайт створення якого зекономить Ваш час та гроші. Хороший сайт також повинен бути вірним помічником, компетентним секретарем і Вашою правою рукою одночасно.То ж не зволікайте, нехай сьогодні про Вашу компанію дізнаються усі користувачі Інтернету!

Словник

  •  

    Браузер – програмне забезпечення для комп’ютера, що дає можливість користувачеві…

  • Доменне ім’я

    Доменне ім‘я – словесне чи цифрове позначення, що використовується для…

Статті

  • Як оптимізувати Google AdSense

    Для багатьох сайтів Google AdSense – ледь не єдиний спосіб…

  • Правила контенту

    Багато людей відвідують сайти, для того, аби щось почитати. Навіть…

DEMO-сайт

Виникли запитання? Пропозиції? Зауваження?

Не зволікайте, дзвоніть або пишіть!

Тел.: (067) 672-56-62

email: info@trudyaga.net

(рус)

Комментариев нет:

Отправить комментарий