среда, 21 декабря 2011 г.

Сайт візитка недорого, виготовлення сайтів недорого

Сайт візитка недорого, виготовлення сайтів недорого. Приклад створення сайту візитки недорого для телекомунікаційної компанії.

Сайт визитка недорого | Приклади розробки недорогих сайтів візиток | Сайт візитка недорого, виготовлення сайтів недорого. Приклад створення сайту візитки недорого для телекомунікаційної компанії.

Сайт візитка недорого, виготовлення сайтів недорого. Приклад створення сайту візитки недорого для телекомунікаційної компанії.

Цей сайт був створений в рамках моєї повсякденної роботи у відомій київській веб студії. Хочу нагадати, що створення сайтів візиток недорого - мій проект і моє світле майбутнє. Моя основна професія - программист відомої київської веб студії, в рамках якого проходило виготовлення сайту недорого.
Адреса сайту візитки недорого: www.site-create.com.ua.

Опис сайту візитки недорого

Виготовлення сайту недорого залишило двояке враження. З одного боку вийшов дуже незвичайний сайт з можливістю неординарного перегортання сторінок (використовується ряд java-скриптів), використовується Ajax для асинхронної передачі даних... З одного боку над сайтом було дуже цікаво працювати, тому що в ньому реалізовано багато цікавих ідей і технологій. З іншого боку - наскільки такий сайт візитка недорого зручний для користувача? І чи не викликає на 10-20 клік відразу такого роду перегортання сторінок?
Для мене виготовлення сайту візитки недорого було свого роду викликом - чи зможу я впоратися з поставленим завданням замовника. А завдання були нетривіальні. З одного боку, сайт повинен був бути незвичайним, з іншого - у пошукових роботів не повинно виникнути жодних труднощів з індексацією такого сайту. Довелося поворушити мізками і ось що в кінцевому підсумку вийшло.

Реалізація нестандартних вимог при виготовленні сайтів недорого

Було прийнято рішення розділити функціонал сайту візитки недорого на 2 частини - для робота і для звичайних користувачів. Як? Для цього потрібно знати тонкощі роботи пошукових роботів - вони переглядають сторінки і знаходячи посилання переходять за цією адресою. Користувачеві для переходу на потрібну сторінку сайту клікнути по посиланню. Саме клік по посиланню і став тією перевіркою - хто дивиться сайт - користувач або робот.
Коли користувач клацає по посиланню, на екран видається зовсім інший по суті, але аналогічний за увазі сайт, що і для пошукового робота. Різниця полягає у формуванні URL в посиланнях і обробці кліків мишкою. Підвантажується більш важкий задній фон, який створює ефект "прокручування сторінок". Підвантажується ряд зовнішніх файлів, які з одного боку "збільшують" сайт, з іншого - роблять його більш ефектним. Всі запити до сервера в призначеній для користувача частини реалізовані з використанням Ajax технологій, всі слайдери реалізовані індивідуально під цей проект.
Висновок - даний сайт претендує на перше місце за функціональної складності в моїй історії виготовлення сайтів візиток недорого і аналогів таких сайтів в Інтернеті на сьогоднішній день ви навряд чи знайдете.
Сайт визитка недорого, изготовление сайтов недорого сайт візитка недорого, виготовлення сайтів недорого, приклад створення сайту візитки недорого

Новини створення і розкрутки сайтів

Чому веб студіям легше просувати власні сайти
Просування власних сайтів для веб студій відбувається набагато легше - це пов\'язано з...

Раскрутка сайтов в Києві недорого.
Розкрутка сайтів недорого - з чого вона починається, які чинники впливають на ефективність...

Розкрутка сайтів недорого, розкрутити сайт недорого, сайт недорого стратегії просування
Як відбувається розкрутка сайтів недорого? Досить часто у моїх клієнтів виникає потреба...

Комментариев нет:

Отправить комментарий