воскресенье, 18 декабря 2011 г.

Ексклюзивний сайт або Промо-сайт

Інформаційний портал
Сайт, який містить велику кількість інформації певної тематики і можливість швидкого пошуку необхідних матеріалів. Містить різні інтерактивні форми: форум, чат, обговорення, анкети, опитування, голосування та ін Вартість виготовлення складає від 4300 грн.

VIP-сайт
Створення VIP-сайту - тривалий і трудомісткий процес, що вимагає комплексного підходу і щільну роботу співробітників нашої компанії з клієнтом на всіх етапах створення сайту. Тут велика увага приділяється як дизайну сайту, так і створенню програмних компонентів та інформаційного наповнення сайту. Обсяг такого сайту необмежений.
Зміст: Новини, послуги, каталог товарів, партнери (клієнти), вакансії, контакти, форум, чат.
Головна сторінка: Включає торговельну марку компанії, інформацію про сферу діяльності підприємства, контактну інформацію.
Новини: Містить інформацію про нові сервіси, зміни в компанії та ін Самостійно редагується замовником по мірі необхідності.
Послуги (товари, напрямки діяльності): Містить інформацію про послуги фірми, опис і характеристики товарів. Можлива розбивка на кілька сторінок.
Каталог товарів: Товари представлені по розділам та підрозділами. Можна побачити перелік товарів, ціну, характеристику або опис кожного найменування. Можливе додавання графічних зображень, фотографій, а також робота з кошиком товарів (інструмент, за допомогою якого користувач може вибрати позиції з каталогу, розрахувати їх вартість та оформити замовлення).
Партнери, клієнти: Містить інформацію про організації, з якими співпрацює компанія, рекомендаційні листи, книгу відгуків та пропозицій.
Вакансії: Містить список необхідних фахівців з вказівкою інформації про необхідному робочому досвіді, професійних навичок. Включена форма резюме для заповнення кандидатами.
Контакти: Містить реквізити компанії, імена та посади співробітників із зазначенням контактної інформації, можливо фотографій. Також включена форма електронного листа.
Форум: Дозволяє відвідувачам сайту обмінюватися пропозиціями, порадами, думками та ін за допомогою розміщення текстових повідомлень у спеціально відведених для цього тематичних розділах.
Чат: Аналогічний форуму, але спілкування відвідувачів сайту відбувається в реальному часі.
Редагування: Можливо редагування як текстового наповнення сайту, так і його структури.
Сервіси: можливість пошуку за ключовими словами, швидкий перехід на сторінки сайту , cистема розсилки інформації зареєстрованим користувачам за запитом та /або автоматично, системи доступу до інформації за паролем , система пошуку відвідувачами зареєстрованих користувачів за особистими даними, система розсилки інформації відвідувачами сайту групі зареєстрованих користувачів, система надання привілеїв зареєстрованим користувачам, система анкетування.

Ексклюзивний сайт або Промо-сайт
ми, як правило, відносимо до категорії "індзамовлення ". Наша компанія має великий досвід розробки нестандартних додатків для наших замовників як на основі готових компонентів, так і нових. Вартість таких розробок визначається окремо для кожного конкретного замовника.

Комментариев нет:

Отправить комментарий