пятница, 30 декабря 2011 г.

ІВАН ДАНИЛИШИН: «МИ ПОВИННІ ДОПОМАГАТИ ТИМ, ХТО ПОТРЕБУЄ

За сприяння депутата Івано-Франківської обласної ради Івана Данилишина і депутатів Коломийської міської ради Віталія Вандича, Любомира Глушкова, Павла Федоровича від політичної партії «Фронт Змін» до Коломиї та Коломийського району прибула гуманітарна допомога, зокрема до Коломийської територіальної первинної організації Українського товариства сліпих (УТОС), Міського фонду милосердя і здоров’я, а також для Територіального центру соціального обслуговування та для тих людей, які її потребуть.

На сьогодні соціальна робота – це частина політики держави. Установи соціальної сфери піклуються про людину, забезпечують надання соціальних гарантій і допомагають тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації.

«Депутати і члени партії «Фронт Змін» протягом тривалого часу займаються доброчинною діяльністю, ми стараємося допомагати не тільки під час виборів, а й після них. Знаємо, що чимало людей потребують допомоги і не завжди цю допомогу вони можуть отримати в повному обсязі від держави, тому дуже важливо, щоб громадські організації, політичні партії, а також коломийці не були байдужими щодо такої проблеми в наш час. Завдяки депутатові Івано-Франківської обласної ради Івану Данилишину та нашої обласної організації до міста Коломиї прибула гуманітарна допомога з-за кордону. Ми постараємося її розподілити таким чином, щоб кожна громадська доброчинна організація отримала цю допомогу», – розповів голова фракції «За зміни у Коломиї» Любомир Глушков.

«Ми повинні допомагати тим, хто потребує нашої допомоги. Що і робимо, проблем в наш час є чимало, та треба знаходити розумні шляхи для їх вирішення!», – зазначив Іван Данилишин

«Фронтовики» регулярно займаються доброчинністю, бо розуміють, що в державі склалася така ситуація, що без допомоги деякій частині населення не обійтися. Виготовлення сайтів недорого, якісно, швидко

«Сьогодні у нас, можна сказати, святковий день, тому що політична партія «Фронт Змін» з власної ініціативи вирішила допомогти нашим підопічним гуманітарною допомогою. Від директора територіально центру управління праці, від тих людей, які потребують цієї допомоги, від себе особисто ми щиро дякуємо партії «Фронт Змін», яка вже не вперше нам допомагає», – сказала Наталія Случук, соціальний працівник територіального центру соціального обслуговування.

Також слід зазначити, що першої неділі грудня відзначають Міжнародний день інвалідів, тому хто має змогу, просимо допомогти людям, які опинилися в скрутній ситуації.

Олександра Щербакова, Коломийські Вісти

Комментариев нет:

Отправить комментарий