пятница, 30 декабря 2011 г.

В ЗОШ №4 ПОБУВАЛИ ПОМІЧНИКИ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

вятий Миколай має чимало помічників в усьому світі. Напередодні 19 грудня, зазвичай, доброчинці готують подарунки та допомагають в силу своїх можливостей.

Помічники Святого Миколая з громадської організації «Фонд пам’яті Андрія Федчука» Володимир Гергелюк, Андрій Романенчук, Анатолій Іллєнко та Любомир Глушков завітали до загальноосвітньої школи №4, а в подарунок привезли дітлахам тенісний стіл. До акції долучилась молодіжна громадська організація «Батьківщина молода».

І не випадково доброчинці обрали саме такий дарунок. Школярі Артур Шульц та Михайло Климкович починали грати в настільний теніс на перервах та уроках фізичного виховання і обоє здобули титули чемпіонів Івано-Франківської області. Щоб таких досягнень з настільного тенісу серед школярів ставало більше, в закладі з другого семестру чекають на нововведення. виготовлення сайтів

«Ми вирішили, що в фойє школи буде поставлено два тенісні столи. Для того, щоб діти мали змогу пограти на перервах і вболівати за своїх друзів. Разом з тим, маємо надію, що таким чином заохотимо більше дітей до занять не лише тенісом, а й спортом загалом. Дякуємо нашим доброчинцям за подарунок. Це вже не вперше представники фонду пам’яті Андрія Федчука приходять до нас не з порожніми руками. Вони завжди приносять доречні подарунки, корисні насамперед для дітей», – подякувала вчитель з фізичного виховання Олеся Дмитрук.

Наталка Коломієць, Коломийські Вісти

Комментариев нет:

Отправить комментарий