пятница, 30 декабря 2011 г.

ІВАН ДАНИЛИШИН: «МИ ПОВИННІ ДОПОМАГАТИ ТИМ, ХТО ПОТРЕБУЄ

За сприяння депутата Івано-Франківської обласної ради Івана Данилишина і депутатів Коломийської міської ради Віталія Вандича, Любомира Глушкова, Павла Федоровича від політичної партії «Фронт Змін» до Коломиї та Коломийського району прибула гуманітарна допомога, зокрема до Коломийської територіальної первинної організації Українського товариства сліпих (УТОС), Міського фонду милосердя і здоров’я, а також для Територіального центру соціального обслуговування та для тих людей, які її потребуть.

На сьогодні соціальна робота – це частина політики держави. Установи соціальної сфери піклуються про людину, забезпечують надання соціальних гарантій і допомагають тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації.

«Депутати і члени партії «Фронт Змін» протягом тривалого часу займаються доброчинною діяльністю, ми стараємося допомагати не тільки під час виборів, а й після них. Знаємо, що чимало людей потребують допомоги і не завжди цю допомогу вони можуть отримати в повному обсязі від держави, тому дуже важливо, щоб громадські організації, політичні партії, а також коломийці не були байдужими щодо такої проблеми в наш час. Завдяки депутатові Івано-Франківської обласної ради Івану Данилишину та нашої обласної організації до міста Коломиї прибула гуманітарна допомога з-за кордону. Ми постараємося її розподілити таким чином, щоб кожна громадська доброчинна організація отримала цю допомогу», – розповів голова фракції «За зміни у Коломиї» Любомир Глушков.

«Ми повинні допомагати тим, хто потребує нашої допомоги. Що і робимо, проблем в наш час є чимало, та треба знаходити розумні шляхи для їх вирішення!», – зазначив Іван Данилишин

«Фронтовики» регулярно займаються доброчинністю, бо розуміють, що в державі склалася така ситуація, що без допомоги деякій частині населення не обійтися. Виготовлення сайтів недорого, якісно, швидко

«Сьогодні у нас, можна сказати, святковий день, тому що політична партія «Фронт Змін» з власної ініціативи вирішила допомогти нашим підопічним гуманітарною допомогою. Від директора територіально центру управління праці, від тих людей, які потребують цієї допомоги, від себе особисто ми щиро дякуємо партії «Фронт Змін», яка вже не вперше нам допомагає», – сказала Наталія Случук, соціальний працівник територіального центру соціального обслуговування.

Також слід зазначити, що першої неділі грудня відзначають Міжнародний день інвалідів, тому хто має змогу, просимо допомогти людям, які опинилися в скрутній ситуації.

Олександра Щербакова, Коломийські Вісти

В ЗОШ №4 ПОБУВАЛИ ПОМІЧНИКИ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

вятий Миколай має чимало помічників в усьому світі. Напередодні 19 грудня, зазвичай, доброчинці готують подарунки та допомагають в силу своїх можливостей.

Помічники Святого Миколая з громадської організації «Фонд пам’яті Андрія Федчука» Володимир Гергелюк, Андрій Романенчук, Анатолій Іллєнко та Любомир Глушков завітали до загальноосвітньої школи №4, а в подарунок привезли дітлахам тенісний стіл. До акції долучилась молодіжна громадська організація «Батьківщина молода».

І не випадково доброчинці обрали саме такий дарунок. Школярі Артур Шульц та Михайло Климкович починали грати в настільний теніс на перервах та уроках фізичного виховання і обоє здобули титули чемпіонів Івано-Франківської області. Щоб таких досягнень з настільного тенісу серед школярів ставало більше, в закладі з другого семестру чекають на нововведення. виготовлення сайтів

«Ми вирішили, що в фойє школи буде поставлено два тенісні столи. Для того, щоб діти мали змогу пограти на перервах і вболівати за своїх друзів. Разом з тим, маємо надію, що таким чином заохотимо більше дітей до занять не лише тенісом, а й спортом загалом. Дякуємо нашим доброчинцям за подарунок. Це вже не вперше представники фонду пам’яті Андрія Федчука приходять до нас не з порожніми руками. Вони завжди приносять доречні подарунки, корисні насамперед для дітей», – подякувала вчитель з фізичного виховання Олеся Дмитрук.

Наталка Коломієць, Коломийські Вісти

пятница, 23 декабря 2011 г.

Пошукова оптимізація сайту

Пошукове просування

стрибнути вище голови…?

uslugi-prodvigenie

чи стати на голову вище?!

З кожним днем інтернет-аудиторія росте і розвивається – все більша кількість людей заходить у всесвітню мережу не тільки перевіряти пошту, дізнаватись погоду або завантажувати фільми, людей цікавить найрізноманітніше – починаючи від того, де можна випити смачну каву і закінчуючи тим, де б повигідніше придбати яхту.

Але що б люди не шукали, ясно одне, якщо при введенні у пошукову систему того, чим займається Ваша компанія, сайт не представлений на першій сторінці видачі – можна сміливо стверджувати, що фірма кожен день втрачає потенційних клієнтів. Вирішити цю проблему допоможе розкрутка сайту і  пошукова оптимізація сайту.

Просування в пошукових системах

Просування сайту в пошукових системах і оптимізація сайту – це зовсім непроста робота, яка потребує уваги, точного розрахунку, швидкої реакції на зміни, які постійно відбуваються в Інтернеті. Процесом просування сайту у нашому агентстві займаються професіонали, здатні прийняти адекватні заходи для досягнення поставлених цілей.


Результати пошукового просування:

більш високі позиції в пошукових системах

зростання кількості відвідувачів сайту

пізнаваність імені Вашого сайту

збільшення продажів


Оптимізація сайту – це підготовка до просування Вашого сайту. У процесі цієї роботи ми вивчаємо і аналізуємо його технічний бік і вміст.
Аудит сайту допоможе визначити причину низьких позицій, які займає Ваш сайт у пошуковиках. Таким чином, наші фахівці зможуть визначити вимоги до роботи над помилками, скласти Технічне Завдання на оптимізацію сайту. У процесі виконання ТЗ усуваються помилки, вміст сайту оптимізується відповідно до вимог алгоритмів пошукових роботів.

Пошукова оптимізація сайту

Пошукова оптимізація сайтів – це другий етап, який слідує за оптимізацією сайту.

Пошукова оптимізація сайту на початковому етапі здійснюється до просування – вибудовується структура із внутрішніх посилань, оптимізуються тексти сайту, при необхідності наші копірайтери пишуть нові тексти.
Після закінчення цих робіт сайт готовий до просування.

Далі в рамках пошукового просування наші seo-фахівці займаються моніторингом результатів пошукової оптимізації – отриманими позиціями в результатах пошуку за вибраними запитами.

Оцінюючи результати, відповідно модифікуємо раніше написані, відкореговані та оптимізовані сторінки. Цей процес повторюється аж до отримання оптимального на даний момент співвідношення.

Універсальна пошукова оптимізація сайтів, яка б працювала завжди і всюди, – неможлива через те, що алгоритми пошукових систем постійно змінюються.
Це одна з основних причин необхідності постійного проведення комплексу робіт з пошукової оптимізації.

.

Ми підозрюємо, що «WEBICOM» не єдина компанія, що займається пошуковим просуванням. Але, ми щиро віримо, що саме нам Ви довірите просування Вашого сайту. І не тільки тому, що:

у нас не було ще ні одного сайту, який ми б не вивели в топ 10 найпопулярніших пошуковиків (при загальній кількості більше 100 проектів!)


так і не тому, що

наші методи надійні та ефективні,
хоч і «білі» як сніг,


і навіть не через

доступні ціни та фінансові гарантії на свої послуги в розмірі 100%,

Замовити розкрутку сайту

Пошукова оптимізація сайту

Пошукова оптимізація сайтів – це другий етап, який слідує за оптимізацією сайту.

Початковий етап пошукової оптимізації сайту здійснюється до просування – вибудовується структура із внутрішніх посилань, оптимізуються тексти сайту, при необхідності наші копірайтери пишуть нові тексти.

Після закінчення цих робіт сайт готовий до просування.

Далі в рамках пошукового просування наші seo-фахівці займаються моніторингом результатів пошукової оптимізації – отриманими позиціями в результатах пошуку за вибраними запитами.

Оцінюючи результати, відповідно модифікуємо раніше написані, відкореговані та оптимізовані сторінки. Цей процес повторюється аж до отримання оптимального на даний момент співвідношення.

Через те,що алгоритми пошукових систем постійно змінюються неможливо отримати універсальну пошукову оптимізацію, яка б працювала завжди і всюди.

Це одна з основних причин необхідності постійного проведення комплексу робіт з пошукової оптимізації.

Чому так важливо зробити сайт

Навіщо потрібний сайт?

Наша кухня

Чому так важливо зробити сайт? Для чого і як створити сайт компанії? Які передумови створення веб сайту?

Створення веб сайту або ж створення сайтів в сьогоднішньому світі стало необхідністю, оскільки Інтернет міцно захопив найвищі і найактивніші позиції в інформаційному, рекламному та комерційному напрямку.

Кожний день приносить нові ідеї, гіпотези, відкриття, які розвиваються у всіляких напрямках. Розробка сайту стала посередником, здатним найкращим чином донести новітню інформацію до людей, що виявляють інтерес до того чи іншого виду діяльності.

Крім того, розробка веб-сайта і створення веб сайтів має увазі не тільки виконання інформаційної функції (донесення необхідної і корисної інформації до зацікавленої аудиторії), а й успішне ведення бізнесу, пошук потенційних клієнтів, продаж продукції та послуг.

Кожен власник бізнесу, який зацікавлений в його успішності, повинен бути і зацікавлений у виготовленні сайтів, що представляють власну фірму на ринку товарів і послуг. Створення сайтів для Вашої фірми дозволить підняти її рейтинг і престиж.

Крім того, коштує cтворення сайту недорого, а замовити послугу з розробки власного інтернет-ресурсу можна практично в будь-якому місті країни.

10 причин створити сайт

Розробка веб сайтів – це:

  1. Підтримка старих та встановлення нових зв’язків на ринку;
  2. Розробка web сайту сприяє поширенню інформації про компанію;
  3. Інформаційна та сервісна підтримка клієнтів та партнерів;
  4. Збільшення обсягів продажів і пошук нових покупців продуктів Вашої компанії;
  5. Відмінний спосіб обміну інформацією з віддаленими представництвами і торговими точками;
  6. Цілодобове надання послуг клієнтам і партнерам;
  7. Розробка сайтів передбачає наявність оперативного зворотного зв’язку з клієнтами в будь-якій точці світу;
  8. Реалізація віддаленої демонстрації товару для просування продажів (sales-promotion);
  9. Інструмент дистанційного навчання і підвищення кваліфікації співробітників компанії та партнерів;
  10. Взаємодія з традиційними та електронними засобами масової інформації.

Отже, технічне завдання на розробку сайту складене, ескіз затверджений, кошторис розрахований, всі папери підписані, і тут на творчу кухню виходять професіонали – дизайнери малюють, верстальники верстають, програмісти програмують, контент-менеджери наповнюють…

Загалом, робота кипить!

Замовити сайт

Тепер не розробники сайтів пояснюють потенційним клієнтам для чого їм інтернет-сайт, а самі замовники розповідають, який саме веб-сайт їм потрібен і для яких цілей.

Ну що ж, Вам потрібен сайт? Вас цікавить створення сайту недорого?  Тут виникає інше питання: Чому Вам слід звернутися з цим проханням до нас?

Тому, що ми:

  • Створюємо не просто сайти, а сайти, які допомагають розвивати Ваш бізнес; сайти, які зручні для відвідувачів і легкі в управлінні для замовників;
  • Пропонуємо Вам лише якісний і грамотно зроблений сайт створення якого відбувається досвідченими спеціалістами;
  • Пропонуємо створити сайт недорого, адже у нас більш ніж доступні ціни на виготовлення сайтів;
  • Створюємо конкретного типу сайт розробка якого відбувається з врахуванням мети, яку переслідує замовник;
  • Пропонуємо послуги зі створення web-сайтів по всій території Україні (створення сайта Київ, створення сайту Львів, створення сайтів Київ, створення сайтів Львів, розробка сайтів Україна, створення сайтів України);
  • Щиро віримо в те, що наш досвід, професійність, фанатична захопленість інтернет-технологіями і чітко організований механізм роботи дозволяють пропонувати рішення, які здатні не просто задовольнити нинішні вимоги замовника, а й передбачити його майбутні потреби;
  • Не відтягуємо час, а робимо сайти! Ми відчуваємо динамічність цього світу, розуміємо Ваше прагнення зробити сайт не тільки добре, але швидко і вчасно;
  • Налаштовані на довготривалу співпрацю. Тому звикли виконувати свою роботу якісно і надійно, щоб Ви не тільки зверталися до нас з новими проектами, а й радили агентство «WEBICOM» своїм друзям і партнерам

Та й просто тому, що, замовляючи розробку сайту у нас, Ви не витрачаєте, а інвестуєте!

четверг, 22 декабря 2011 г.

Фірмовий стиль

Ми не просто створюємо веб-сайти, - ми створюємо електронний стиль Вашої компанії в Internet: зрозумілий простим користувачам, стильний і оригінальний по дизайну, якісний і за кращими цінами!  детальніше

Фірмовий стиль

Фірмовий стиль — важливий елемент корпоративної культури і ідеології, що розкриває все про діяльность і цінності компанії, а також про її унікальність. Безумовно, фірмовий стиль має бути розроблений відповідно до іміджу організації або підприємства і відповідати характеру її діяльності. Поняття «створення фірмового стилю» включає розробку логотипу, корпоративний дизайн, створення брендбука і інших елементів. Дизайн бюро «SEOTM» надає дизайнерські послуги з розробки фірмового стилю, створення торгівельної марки, дизайну товарного знаку або логотипу компанії. У розділі зібрана вся інформація про вище перераховані послуги вартість і ціни уточнюйте у наших менеджерів.

детальніше

Поліграфічний дизайн

Знайти точне і яскраве зображення рекламованого товару — справжнє мистецтво. Ми створюємо дизайн для всіх видів поліграфічної продукції (дизайн каталогів, буклетів, дизайн календарів і листівок)  детальніше

Етикетка і упаковка

Дизайн етикетки і упаковки дуже сильно впливає на свідомість споживача, адже саме зовнішній вигляд продукту підштовхує покупця визначиться з вибором товару. І, як правило, виграє цікава і красива упаковка, що виділяється з маси інших запропонованих товарів. Ми рекомендуємо підходити до розробки дизайну етикетки і упаковки з великою відповідальністю, адже потрібно усвідомлювати, що зовнішній вигляд, дизайн, візуальне оформлення для споживача - один з основних інструментів мотивації здійснення покупки. Будь-який випуск нової продукції супроводжує детальна розробка дизайну етикетки і упаковки, тому вдале її оформлення може стати вирішальною ланкою в успішній реалізації товару.

детальніше

Зовнішня реклама POS

Ми створюємо дизайн рекламних засобів у вигляді плакатів, вивісок, щитів, брендмауерів, кришних установок, перетяжок, вітрин, козирків, POS-матеріалів світлових установок на будівлях і вулицях – стали невід\'ємною частиною сучасного бізнесу.  детальніше

Ілюстрації

Наші художники і ілюстратори створюють найвинахідливіші і дотепніші сюжетні ходи для рекламних цілей і не тільки. У нас можна замовити малюнок в журнал, сюжетну і креативну ілюстрацію для рекламної компанії, карикатуру Вашого шефа, шарж друга, просто прикольне зображення. З нами працює один з найвідоміших карикатуристів Василь Вознюк. Представляємо різні з тематики карикатури, шаржі і просто веселі малюнки художника-карикатуриста світового рівня Василя Вознюка. У портфоліо викладені роботи виконані в різному стилі, це олівець, акварель, масло. У нас можна замовити карикатуру, шарж, прикольний малюнок або дуже серйозну роботу для Ваших рекламних компаній, публікації в журнал або просто в подарунок Вашому другу або шефові! Разом з Василем Вознюком ми створимо для Вас винахідливий дотепний сюжетний хід.  детальніше

Виготовлення

Виготовлення сайтів

Зручність створених сайтів на базі CMS Joomla полягає в їх багатофункціональності і можливості простого редагування всього вмісту. Це дозволяє створювати сайти будь-якої складності

Домен та Хостинг

Домен та Хостинг

Доменне ім'я - це позначення вашого сайту у вигляді букв і цифр. Всі комп'ютери в у всесвітній мережі позначаються цифрами. Наприклад, 213.155.2.37, на ці числа є обмеження вони не повинні перевищувати 255.Просто людині досить важко запам'ятати набір цих цифр тому і були придумані буквені домени.

Домени записуються латиницею або ж з недавніх пір також кирилицею.
Украй рідко побачити домен на кирилиці, оскільки не всі браузери підтримують домен на кирилиці і по багатьом іншим причинам, включаючи сервери. Не кожен підтримує такий вид доменів.

Вибір домена досить трудомістка справа.
Зараз майже всі кращі імена доменів, які можна придумати, зареєстровані. Домен варто вибирати акуратно, оскільки це обличчя фірми, кількість символів в домені краще не повинна перевищувати 10, щоб можна було запам'ятати. У імені домена бажано використовувати назву компаній або ж рід діяльності компаній.

Хостинг. Що таке хостинг, питання, яке хвилює швидше початківців веб майстрів. Хостинг - це послуга, з надання частини свого серверного простору різними компаніями, так званими хостинг-провайдерами. Простіше кажучи, хостинг - це ні що інше як розміщення Вашого сайту в мережі інтернет. Завдання хостингу Створений сайт у своїй структурі має безліч файлів різного формату. Але при відкритті сторінки сайту, ми бачимо не ці файли, а сторінку з графічним зображенням, текстом, посиланнями і ін Кожен хостинг має необхідний набір програм для забезпечення правильного відображення сайту і це тільки одна з широкого спектру завдань, які виконує хостинг. Важливим завданням хостингу є фізичне розміщення файлів сайту на сервері хостинг-провайдера. Спеціальні технічні засоби, встановлені хостинг-провайдером, дозволяють організувати зв'язок між сайтом і доменним ім'ям. Завдяки їм, при введенні в рядок браузера адреси сайту www.сайт.ru ми потрапляємо саме на цей сайт, незалежно в якій точці світу ми перебуваємо. Кожен хостинг-провайдер забезпечує стабільну роботу всіх серверів, на яких розміщуються файлові каталоги сайтів. Важливо, щоб збої в роботі були дуже рідкісними, т.к це може вибити сайт з пошукових систем і сильно вплинути на його відвідуваність. Вибір хостингу Проблема вибору хостингу починає турбувати веб майстрів ще на дуже ранній стадії створення сайту. Від того наскільки якісним виявиться хостинг безпосередньо залежить працездатність і доступність сайту відвідувачам. Для клієнтів працює цілодобова служба технічної підтримки, яка оперативно дозволить проблеми пов'язані з хостингом. Ми пропонуємо гнучкі і різноманітні тарифи, вивчивши які Ви обов'язково знайдете що влаштовує саме Вас варіант. Параметри хостингу Вибравши підходящий тариф і підібравши доменне ім'я, Ви оперативно можете перевірити його на зайнятість і у випадку якщо воно вільно відразу ж зареєструвати його в безлічі популярних зонах. На домени, надає безкоштовну ДНС - підтримку, а управління ДНС - записами здійснюється через зручний та зрозумілий інтерфейс. Завдяки простій і зручною панелі управління хостингом, Ви легко освоїте всі аспекти управління хостингом

Виготовлення сайтів

Виготовлення сайтів

Зручність створених сайтів на базі CMS Joomla полягає в їх багатофункціональності і можливості простого редагування всього вмісту. Це дозволяє створювати сайти будь-якої складності

Корпоративный сайт

Корпоративный сайт

Вам необходимо оптимизировать бизнес-процессы в компании, организовать быстрое и эффективное взаимодействие с сетью партнеров и клиентов или оптимизировать работу персонала?

Если вы об этом задумались, то самое время заказать корпоративный сайт.

Корпоративный сайт – это оптимальное решение для всех компаний, которые хотят стать лидерами в своей сфере бизнеса.

Корпоративный сайт: подробнее о структуре

Структура корпоративного сайта достаточно сложная и логически описывает бизнес-процессы компании.

Корпоративный сайт – может состоять из десятков,сотен или тисяч страниц с многоуровневой структурой, без ограничения в количестве уровней, разделов и страниц.

  • Структура корпоративного сайта сложная и может сильно отличаться на сайтах разных компаний. В общем виде корпоративный сайт включает в себя следующую информацию:
    • о компании (новости, история, вакансии и т.д.);
    • деловую и полезную информацию (статьи, советы, вопросы и ответы и т.д.);
    • товары и услуги (каталог, описания и т.д.);
    • раздел для клиентов и партнеров (персональный раздел и т.д.);
    • закрытую часть для разных груп пользователей или посетителей;
    • контактные данные.
  • Функциональные возможности корпоративного сайта обговариваются для каждого сайта индивидуально,но вы можете ознакомиться с их неполным перечнем:
    • новости;
    • статьи;
    • подписка и рассылка;
    • система приема платежей;
    • форум;
    • блог;
    • чат;
    • афиша;
    • доска объявлений;
    • авторизация;
    • заказ товаров;
    • RSS лента;
    • вопрос/ответ;
    • вакансии;
    • опрос;
    • голосование;
    • закрытая часть сайта;
    • книга отзывов.

Благодаря своим уникальным возможностям, корпоративный сайт прекрасно справляется с возложеными на него функциями. Вы получите положительные отзивы от клиентов, а также облегчите работу своим партнерам и Вашим сотрудникам, работающим как в главном офисе компании, так и в подразделениях.

Сроки и этапы изготовления корпоративного сайта

В среднем на изготовление корпоративного сайта уходит 2 месяца.

  • Этапы разработки корпоративного сайта следующие:
    • заполнение технического задания (ТЗ);
    • подписание договора;
    • составление проекта сайта;
    • разработка макетов дизайна;
    • верстка и программирование;
    • тестирование;
    • наполнение контентом;
    • тестирование в рабочем режиме.
Материалы и информация для создания корпоративного сайта
  • Данные, которые потребуются от Вас:
    • список задач, которые Вы собираетесь решать с помощью корпоративного сайта;
    • описание бизнес-процессов;
    • схемы взаимодействия с клиентами и партнерами
    • контактные данные: телефоны, электронная почта и т.д.;
    • фотографии и текстовые материалы, которые Вы хотите представить на сайте;
    • описание товаров и услуг, прайсы;

После подписания договора мы точно сформулируем необходимую информацию для размещения на корпоративном сайте, и Вам не составит труда ее подобрать.

Цена корпоративного сайта

В стоимость корпоративного сайта включено:

  • индивидуальний дизайн;
  • разработка оговореных технических возможностей сайта;
  • система управления содержанием сайта;
  • обучение и ознакомление с системой управления сайтом;
  • хостинг+домен на 1 год;
  • редактирование и обработка текстов и фотографий;
  • подключение статистики посещаемости сайта;
  • доменная почта.
  • Вложив эту сумму в разработку и создание корпоративного сайта, Вы получите уникальный инструмент ведения бизнеса. Сразу несколько групп получат уникальную возможность увеличить эффективность своего труда:
    • клиенты;
    • партнеры;
    • сотрудники.

Работа станет более эффективна, доходы станут выше, а затраты уменьшатся.

Готовы заказать корпоративный сайт? Заказывайте!

Корпоративный сайт: примеры успешных работ

Корпоративные сайты прекрасно и эффективно работают на практике. В качестве примера мы приведем корпоративный сайт сети ресторанов быстрого питания «Нью-Йорк Стрит Пицца». Сайт был запущен в эксплуатацию в 2008 г.

Приведем мнение о работе корпоративного сайта менеджера компании Терещук Анны Олеговны:

«С запуском корпоративного сайта компании работа в некоторых аспектах улучшилась. Удобнее стало информировать о новостях, акциях и предложениях компании как клиентов ресторанов, так и наших будущих и теперешних партнеров по франчайзингу. Плюс мы получаем рост заказов благодаря активной рекламе в Интернет. Вложения оправдали себя».

Раскрутка корпоративного сайта

Корпоративный сайт будет работать намного эффективнее, если Вы закажете в нашей компании не только создание корпоративного сайта, а также и его поддержку и рекламу в Интернете. Грамотная оптимизация и поисковое продвижение вашего корпоративного сайта, позволит Вам быть на шаг впереди ваших конкурентов.

Вы хотите получить скидку 10% ?

Если Вы закажете создание корпоративного сайта+его оптимизацию и раскрутку прямо сейчас, Вы получите 10% скидку на разработку корпоративного сайта и на его оптимизацию и поисковое продвижение(раскрутка сайта).

Готовы заказать корпоративный сайт? Заказывайте!

У Вас есть еще вопросы? Задавайте, ответим на них.

Інтернет-агентство «Webicom»

Інтернет-агентство «Webicom»

Наші послуги

Пропонує повний спектр послуг з створення і просування інтернет-проектів.

Накопичений досвід, відмінна якість та швидкість роботи, високий професіоналізм нашого персоналу в поєднанні з індивідуальним підходом до кожного з наших клієнтів дозволяють нам досягти найвищих результатів в області інтернет-маркетингу.

Для нас не існує нездійсненних завдань, адже ми

віртуози інтернету!

Кожен із нас

  • 8 годин на добу,
  • 5 днів на тиждень,
  • 12 місяців на рік

безперервно працює, трудиться, розробляючи чудові сайти, які не тільки приносять прибуток, а й роблять світ Інтернету прекраснішим.

Але, якщо Вам і цього мало, тут Ви дізнаєтеся про нас (веб студія Львів) більше.

Створення веб сайту

Чому так важливо зробити сайт? Для чого і як створити сайт компанії? Які передумови створення веб сайту?

Створення веб сайту або ж створення сайтів в сьогоднішньому світі стало необхідністю, оскільки Інтернет міцно захопив найвищі і найактивніші позиції в інформаційному, рекламному та комерційному напрямку.

Кожний день приносить нові ідеї, гіпотези, відкриття, які розвиваються у всіляких напрямках. Розробка сайту стала посередником, здатним найкращим чином донести новітню інформацію до людей, що виявляють інтерес до того чи іншого виду діяльності.

Крім того, розробка веб-сайта і створення веб сайтів має увазі не тільки виконання інформаційної функції (донесення необхідної і корисної інформації до зацікавленої аудиторії), а й успішне ведення бізнесу, пошук потенційних клієнтів, продаж продукції та послуг.

Кожен власник бізнесу, який зацікавлений в його успішності, повинен бути і зацікавлений у виготовленні сайтів, що представляють власну фірму на ринку товарів і послуг. Створення сайтів для Вашої фірми дозволить підняти її рейтинг і престиж.

Крім того, коштує cтворення сайту недорого, а замовити послугу з розробки власного інтернет-ресурсу можна практично в будь-якому місті країни.

10 причин створити сайт

Розробка веб сайтів – це:

  1. Підтримка старих та встановлення нових зв’язків на ринку;
  2. Розробка web сайту сприяє поширенню інформації про компанію;
  3. Інформаційна та сервісна підтримка клієнтів та партнерів;
  4. Збільшення обсягів продажів і пошук нових покупців продуктів Вашої компанії;
  5. Відмінний спосіб обміну інформацією з віддаленими представництвами і торговими точками;
  6. Цілодобове надання послуг клієнтам і партнерам;
  7. Розробка сайтів передбачає наявність оперативного зворотного зв’язку з клієнтами в будь-якій точці світу;
  8. Реалізація віддаленої демонстрації товару для просування продажів (sales-promotion);
  9. Інструмент дистанційного навчання і підвищення кваліфікації співробітників компанії та партнерів;
  10. Взаємодія з традиційними та електронними засобами масової інформації.

Отже, технічне завдання на розробку сайту складене, ескіз затверджений, кошторис розрахований, всі папери підписані, і тут на творчу кухню виходять професіонали – дизайнери малюють, верстальники верстають, програмісти програмують, контент-менеджери наповнюють…

Загалом, робота кипить!

Замовити сайт

Тепер не розробники сайтів пояснюють потенційним клієнтам для чого їм інтернет-сайт, а самі замовники розповідають, який саме веб-сайт їм потрібен і для яких цілей.

Ну що ж, Вам потрібен сайт? Вас цікавить створення сайту недорого?  Тут виникає інше питання: Чому Вам слід звернутися з цим проханням до нас?

Тому, що ми:

  • Створюємо не просто сайти, а сайти, які допомагають розвивати Ваш бізнес; сайти, які зручні для відвідувачів і легкі в управлінні для замовників;
  • Пропонуємо Вам лише якісний і грамотно зроблений сайт створення якого відбувається досвідченими спеціалістами;
  • Пропонуємо створити сайт недорого, адже у нас більш ніж доступні ціни на виготовлення сайтів;
  • Створюємо конкретного типу сайт розробка якого відбувається з врахуванням мети, яку переслідує замовник;
  • Пропонуємо послуги зі створення web-сайтів по всій території Україні (створення сайта Київ, створення сайту Львів, створення сайтів Київ, створення сайтів Львів, розробка сайтів Україна, створення сайтів України);
  • Щиро віримо в те, що наш досвід, професійність, фанатична захопленість інтернет-технологіями і чітко організований механізм роботи дозволяють пропонувати рішення, які здатні не просто задовольнити нинішні вимоги замовника, а й передбачити його майбутні потреби;
  • Не відтягуємо час, а робимо сайти! Ми відчуваємо динамічність цього світу, розуміємо Ваше прагнення зробити сайт не тільки добре, але швидко і вчасно;
  • Налаштовані на довготривалу співпрацю. Тому звикли виконувати свою роботу якісно і надійно, щоб Ви не тільки зверталися до нас з новими проектами, а й радили агентство «WEBICOM» своїм друзям і партнерам

Та й просто тому, що, замовляючи розробку сайту у нас, Ви не витрачаєте, а інвестуєте!

среда, 21 декабря 2011 г.

Сайт візитка ціна створення від 1000 грн - вартість сайту візитки в Києві

Сайт візитка ціна створення від 1000 грн - вартість сайту візитки в Києві. Розкрутка сайтів в Києві за ціною від 400 грн. Веб студія візитка - вартість робіт в Києві

Сайт візитка "СТАНДАРТ"

Аналіз інтернет аудиторії сайту
Сайт візитка
Програмна састина
Сайт візитка
CMS (система управління контентом)
Сайт візитка
Розміщення сайту (домен + хостинг)
Сайт візитка
Написання до 10
статтей для просування
Сайт візитка
CEO оптимізація сайту
Сайт візитка
Готовий шаблон

от 1000 грн.

Сайт візитка " ДИЗАЙН "

Аналіз інтернет аудиторії сайту
Сайт візитка
Програмна састина
Сайт візитка
CMS (система управління контентом)
Сайт візитка
Розміщення сайту (домен + хостинг)
Сайт візитка
Написання до 10
статтей для просування
Сайт візитка
CEO оптимізація сайту
Сайт візитка
Індивідуальний дизайн

від 2000 грн.

Розкрутка сайту візитки- ціна 400 грн.

Сайт візитка недорого, виготовлення сайтів недорого

Сайт візитка недорого, виготовлення сайтів недорого. Приклад створення сайту візитки недорого для телекомунікаційної компанії.

Сайт визитка недорого | Приклади розробки недорогих сайтів візиток | Сайт візитка недорого, виготовлення сайтів недорого. Приклад створення сайту візитки недорого для телекомунікаційної компанії.

Сайт візитка недорого, виготовлення сайтів недорого. Приклад створення сайту візитки недорого для телекомунікаційної компанії.

Цей сайт був створений в рамках моєї повсякденної роботи у відомій київській веб студії. Хочу нагадати, що створення сайтів візиток недорого - мій проект і моє світле майбутнє. Моя основна професія - программист відомої київської веб студії, в рамках якого проходило виготовлення сайту недорого.
Адреса сайту візитки недорого: www.site-create.com.ua.

Опис сайту візитки недорого

Виготовлення сайту недорого залишило двояке враження. З одного боку вийшов дуже незвичайний сайт з можливістю неординарного перегортання сторінок (використовується ряд java-скриптів), використовується Ajax для асинхронної передачі даних... З одного боку над сайтом було дуже цікаво працювати, тому що в ньому реалізовано багато цікавих ідей і технологій. З іншого боку - наскільки такий сайт візитка недорого зручний для користувача? І чи не викликає на 10-20 клік відразу такого роду перегортання сторінок?
Для мене виготовлення сайту візитки недорого було свого роду викликом - чи зможу я впоратися з поставленим завданням замовника. А завдання були нетривіальні. З одного боку, сайт повинен був бути незвичайним, з іншого - у пошукових роботів не повинно виникнути жодних труднощів з індексацією такого сайту. Довелося поворушити мізками і ось що в кінцевому підсумку вийшло.

Реалізація нестандартних вимог при виготовленні сайтів недорого

Було прийнято рішення розділити функціонал сайту візитки недорого на 2 частини - для робота і для звичайних користувачів. Як? Для цього потрібно знати тонкощі роботи пошукових роботів - вони переглядають сторінки і знаходячи посилання переходять за цією адресою. Користувачеві для переходу на потрібну сторінку сайту клікнути по посиланню. Саме клік по посиланню і став тією перевіркою - хто дивиться сайт - користувач або робот.
Коли користувач клацає по посиланню, на екран видається зовсім інший по суті, але аналогічний за увазі сайт, що і для пошукового робота. Різниця полягає у формуванні URL в посиланнях і обробці кліків мишкою. Підвантажується більш важкий задній фон, який створює ефект "прокручування сторінок". Підвантажується ряд зовнішніх файлів, які з одного боку "збільшують" сайт, з іншого - роблять його більш ефектним. Всі запити до сервера в призначеній для користувача частини реалізовані з використанням Ajax технологій, всі слайдери реалізовані індивідуально під цей проект.
Висновок - даний сайт претендує на перше місце за функціональної складності в моїй історії виготовлення сайтів візиток недорого і аналогів таких сайтів в Інтернеті на сьогоднішній день ви навряд чи знайдете.
Сайт визитка недорого, изготовление сайтов недорого сайт візитка недорого, виготовлення сайтів недорого, приклад створення сайту візитки недорого

Новини створення і розкрутки сайтів

Чому веб студіям легше просувати власні сайти
Просування власних сайтів для веб студій відбувається набагато легше - це пов\'язано з...

Раскрутка сайтов в Києві недорого.
Розкрутка сайтів недорого - з чого вона починається, які чинники впливають на ефективність...

Розкрутка сайтів недорого, розкрутити сайт недорого, сайт недорого стратегії просування
Як відбувається розкрутка сайтів недорого? Досить часто у моїх клієнтів виникає потреба...

Мы предлагаем разработку веб-сайтов

Мы предлагаем разработку веб-сайтов и размещение их Интернете. В условиях современного рынка Интернет уже стал неотъемлемой частью успешного бизнеса. Компании, которые используют свой сайт как маркетинговый инструмент, растут и получают прибыль при сравнительно небольших вложениях. Веб-сайт - это представительство Вашей компании в сети Интернет - филиал, который работает 24 часа в сутки, 7 дней в неделю, 365 дней в году. Создание сайта - это первый шаг к эффективному использованию возможностей Интернета Вашей компанией, поэтому мы предлагаем не только разработку сайта, а полный комплекс услуг:

  • графический дизайн: разработка оригинального веб-дизайна сайта, редизайн сайтов,
  • разработка баннеров;
  • создание сайтов: разработка и изготовление сайтов любой степени сложности;
  • регистрация сайтов в поисковых системах, каталогах, рейтингах;
  • размещение сайта: профессиональный платный хостинг для физических и юридических лиц, быстрая регистрация доменов в разных зонах;
  • постоянная поддержка и развитие веб-сайта: информационная поддержка сайтов - обновление информации, наполнение, техническая поддержка, поддержка работоспособности сайтов, установка CMS, скриптов.

Применение современных технологий при создании сайтов позволяют выполнить любые Ваши пожелания в самые короткие сроки и уложиться в минимально-возможный бюджет.

Наша компанія пропонує повний комплекс робіт зі створення сайту

Наша компанія пропонує повний комплекс робіт зі створення сайту. Ми пропонуємо створення сайтів з використанням системи управління контентом CMS (Content Management System), а також виконуємо як створення сайтів "з нуля", так і переклад існуючих сайтів під управління CMS.

Наша студія пропонує як створенням простих сайтів-візиток і промо-сайтів, так і створенням складних Інтернет-порталів і Інтернет-магазинів.

Наша компанія пропонує повний комплекс робіт зі створення сайту. Ми пропонуємо створення сайтів з використанням системи управління контентом CMS (Content Management System), а також виконуємо як створення сайтів "з нуля", так і переклад існуючих сайтів під управління CMS.

Наша студія пропонує як створенням простих сайтів-візиток і промо-сайтів, так і створенням складних Інтернет-порталів і Інтернет-магазинів.

Наша компанія пропонує повний комплекс робіт зі створення сайту. Ми пропонуємо створення сайтів з використанням системи управління контентом CMS (Content Management System), а також виконуємо як створення сайтів "з нуля", так і переклад існуючих сайтів під управління CMS.

Наша студія пропонує як створенням простих сайтів-візиток і промо-сайтів, так і створенням складних Інтернет-порталів і Інтернет-магазинів.

Наша компанія пропонує повний комплекс робіт зі створення сайту. Ми пропонуємо створення сайтів з використанням системи управління контентом CMS (Content Management System), а також виконуємо як створення сайтів "з нуля", так і переклад існуючих сайтів під управління CMS.

Наша студія пропонує як створенням простих сайтів-візиток і промо-сайтів, так і створенням складних Інтернет-порталів і Інтернет-магазинів.

ПОСЛУГИ / Створення сайту

Створення сайту – це трудомісткий процес, який включає роботи по складанню технічного завдання і створенню структури сайту, розробці логотипу і дизайн-концепції, програмуванню і інформаційному наповненню, тестуванню, розкручуванню і просуванню в Інтернет.
З часом розвитку Інтернет до створення сайтів виробився певний ряд правил і вимог, які необхідно враховувати. Не всі знають, що створення сайту включає не тільки створення дизайну і програмування. Процес створення сайту включає рішення багатьох задач, а також необхідність отримання супутніх послуг, наприклад: реєстрації доменного імені, хостинг.
Наша компанія пропонує повний комплекс робіт із створення сайту. Ми пропонуємо створення сайтів з використанням системи управління контентом CMS (Content Management System), а також виконуємо як створення сайтів "з нуля", так і переклад існуючих сайтів під управління CMS.
Ось основні задачі, які ми вирішуємо спільно з нашими клієнтами при створенні сайту.
Етапи створення сайту:
    * Розробка технічного завдання
    * Розробка і затвердження дизайну сайту
    * HTML верстка сторінок веб-сайту відповідаюча сучасним веб-стандартам (HTML, CSS, XML)
    * Програмування (PHP, Javascript, MySql)
    * Компоновка і інформаційне наповнення сайту
    * Тестування
    * Доробка за наслідками тестування
Створені нами сайти оптимізуються для роботи у всіх популярних браузерах (IE, Firefox, Opera).
Вартість сайту і термін створення сайту залежать від складності дизайну, функціональності сайту, кількості інформації, що додається, на сайт. В середньому створення сайту займає від двох тижнів до місяця.

СОЗДАНИЕ САЙТА | Веб-студия "MKSITE"

Сайты в разработке

desnycya.jpg

Связаться с нами

mobile
+38(063)-228-00-35

mobile
+38(096)-661-81-47

mail
office@mksite.com.ua

ICQ клиент - 638457259
638-457-259

Skype Me™!
office.mksite

Подробнее

Без IFRAME

СОЗДАНИЕ САЙТА | Веб-студия "MKSITE"


PDF
Печать

Создание сайта-визитки


Сайт-визитка - это, как правило, веб-сайт объемом до десяти страниц с одноуровневой структурой. На сайт-визитке размещают информацию о компании, товарах или услугах, прайс-листы, партнеров и клиентов и контактные данные. Сайт-визитка коротко и эффективно представляет Вас, Вашу компанию, товар или услугу в сети Интернет. Позволяет клиентам или потенциальным партнерам быстро найти информацию о Вашей фирме.
от 1000 грн.


Создание сайта-каталога

Сайт-каталог - это сайт с большим количеством страниц, разделов и подразделов. Основной задачей сайта предоставление каталога товаров или услуг. Разработка сайта каталога позволит сэкономить время менеджеров на разговорах с клиентами, сэкономить деньги на печати прайс-листов и фотокаталогов.

от 1300 грн.

Создание Блога

Блог - веб-сайт основное содержимое которого — регулярно добавляемые записи, содержащие текст, изображения или мультимедиа. Для блогов характерны недлинные записи вре́менной значимости, отсортированные в обратном хронологическом порядке (последняя запись сверху). Отличия блога от традиционного дневника обусловливаются средой: блоги обычно публичны и предполагают сторонних читателей, которые могут вступить в публичную полемику с автором (в комментарии к блогозаписи или своих блогах).

от 1000 грн.


Создание информационного сайта


Информационный сайт - это ресурс, предназначенный для быстрого и качественного информирования потребителей, основной упор при разработке информационного сайта делается на удобство получения информации. Это, как правило, сайты газет или журналов. Разработка информационного сайта позволит получить мощный информационный и рекламный инструмент и прибыль за размещение статей рекламы и другой информации.

от 1000 грн.


Создание корпоративного сайта


Корпоративный сайт - это сайт, который состоит из десятков или сотен страниц с многоуровневой структурой, без ограничения в количестве уровней, разделов и страниц. На корпоративном сайте размещают информацию, необходимую для клиентов, партнеров или сотрудников компании. Корпоративный сайт - это оптимальное решение для малых и средних компаний, работающих в сфере производства, торговли или предоставления услуг. Разработка корпоративного сайта для фирмы позволит оптимизировать бизнес процессы и позволит быстрее взаимодействовать с сетью партнеров и клиентов.
от 1500 грн.


Создание промо-сайта


Промо-сайт - это сайт, направленный на продвижение определенного товара, услуги, бренда или события. Он наполнен самой детальной информацией и является онлайн поддержкой рекламных акций. Промо-сайт может быть не очень большим по объему текстового наполнения, однако непременно должен обладать броским, запоминающимся, стильным дизайном, сочетающий большое количество графики и способным эффектно проинформировать пользователя о предоставляемом товаре или услуге.
от 1500 грн.


Создание интернет-магазина под ключ


Интернет магазин - это сайт, нацеленный на продажу товаров или услуг в сети Интернет, с помощью которого можно продавать товары, не имея традиционного магазина с прилавками и продавцами. Преимущество интернет-магазина в том, что у него нет географических границ, можно не отходя от рабочего места купить все необходимое.

от 2500 грн.

Создание интернет-портала


Интернет Портал - это условная точка входа в интернет, или, проще говоря, сайт с огромным количеством функций и услуг. Веб портал может быть посвящен как одной теме, так и очень многим, делясь на разные разделы и уровни.

от 3000 грн.


Создание баннеров

Баннеры - это привлекательный и оригинальный способ заявить о себе, показать лучшие стороны своего товара в яркой форме. Ну и, конечно же, баннеры - это неотъемлемая составляющая фирменного стиля компании, и ее имиджа. Примеры баннеров.

от 50-100 грн.


Почта от Google для сайта

Почта от Google имеет большое количество функций: удобный дизайн, спам фильтры, 7Гб пространства для почты, 50 пользователей, авто-проверка на вирусы, календарь от Google, а самое главное - она может быть прикрученной под ваш домен например: office@mksite.com . ua - Веб-студия "MKSITE" тоже использует почту от Google для сайта. Доступ к вашей почте будет иметь адрес http://google.com/a/вашдомен.ком. Подробнее о преимуществах почты от Google для сайта вы можете прочитать здесь.

от 100 грн.


Почта от Яндекс для сайта

Яндекс.Почта для домена - это сервис, позволяющий иметь адрес типа name@yourdomain.ru (где name - любое выбранное вами имя, а yourdomain.ru - имя вашего домена), используя при этом удобный веб -интерфейс и другие преимущества Яндекс.Почты (фильтрация спама, автоматическая проверка писем на вирусы и др.). Подробнее о почте от Yandex для сайта вы можете прочитать здесь.

от 100 грн.


Добавление сайта в Google Maps

Сервис Google Maps (карты Гугла) предназначен для удобного поиска товаров и услуг непосредственно на карте Киева или других городов Украины. Достаточно просто ввести название товара или услуги - и на карте отобразятся все адреса компаний, на этом специализируются. Поиск на Google Maps очень удобен для пользователей, которые могут легко найти нужную компанию в своем районе, быстро узнать адрес нужной фирмы. Подробнее вы можете узнать здесь.

от 250 грн.


Дополнительные услуги:

Форум
600 грн.

Новости сайта
10 грн.

Каталог статей
(входит ко всем сайтам бесплатно)

Мини-чат для сайта
15 грн.

Фотогалерея для сайта
200грн.

Опрос для сайта
(бесплатно)

FAQ (вопрос / ответ) для сайта
20 грн.

Поштовые формы для сайта
(входит ко всем сайтам бесплатно)

Статистика посещений сайта
10 грн.

Комментарии для сайта

20 грн.

Оплата

Оплата

Вы делаете заказ и мы с вами свяжемся после оплаты мы дадим вам ссылку на скачивание скриптов.
Поддержка скрипта 1 год. + помощь при установке!!!!!
Для поддержки пишите автору скрипта.


Автор скрипта:
Петро Бородатий
email: peterborodatyy@mksite.com.ua
skype: peterborodatyy
icq: 638-457-259

Интернет магазин веб-студии "MKSITE"

Интернет магазин веб-студии "MKSITE"

Мой интернет-магазин

Предлагаем Вам изготовлены нами скрипты для автоматизации определенных процессов на Вашем сайте.

Специальные предложения

MKscript - Яндекс
MKscript - Яндекс
200.00грн.
MKscript - Google
MKscript - Google
200.00грн.

Качественное создание сайтов | Веб-студия "MKSITE"

Качественное создание сайтов | Веб-студия "MKSITE"


Качественное создание и разработка сайта под ключ, а так же размещение их в Интернете.

качественное создание сайтов

В условиях современного рынка Интернет стал неотъемлемой частью успешного бизнеса. Компании, которые используют свой сайт как маркетинговый инструмент, растут и получают прибыль при сравнительно небольших вложениях.

Веб-сайт - это представительство Вашей компании в сети Интернет, - филиал, который работает 24 часа в сутки, 7 дней в неделю, 365 дней в году. Качественное создание сайта - это первый шаг к эффективному использованию возможностей Интернета Вашей компанией, поэтому мы предлагаем не только разработку сайта под ключ, но и полный комплекс услуг.

  • графический дизайн: разработка оригинального веб-дизайна сайта, редизайн сайтов, разработка баннеров;
  • создание сайтов: изготовление и разработка  сайта  под ключ любой степени сложности;
  • размещение сайта: профессиональный платный хостинг для физических и юридических лиц, быстрая регистрация доменов в разных зонах;
  • постоянная поддержка и развитие веб-сайта: информационная поддержка сайтов - обновление информации, наполнение, техническая поддержка, поддержка работоспособности сайтов, установка CMS, скриптов.
  • разные модули для экспорта товаров в Яндекс.Маркет и Google Products

Разработка бизнес сайта - продвижение вашего бизнеса к успеху.

    Применение современных технологий для разработки бизнес сайтов позволяют выполнить любые Ваши пожелания в самые короткие сроки и уложиться в минимально-возможный бюджет.

    Если же Вы собираетесь вести серьезную деятельность в сети, не стоит выбирать бесплатный хостинг. В этом случае мы можем предложить Вам платные услуги по размещению сайта. При оплате хостинга на год Вы получаете домен в зоне org.ua и еще некоторых зонах бесплатно.

    понедельник, 19 декабря 2011 г.

    Качественное создание сайтов

    Связаться с нами

    mobile
    +38(063)-228-00-35

    mobile
    +38(096)-661-81-47

    mail

    ICQ клиент - 638457259
    638-457-259

    Skype Me™!
    office.mksite

    Подробнее

    4

    Фитокомплексы компании Чойс CHOICE

    Качественное создание сайтов | Веб-студия "MKSITE"


    PDF
    Печать

    Качественное создание и разработка сайта под ключ, а так же размещение их в Интернете.

    качественное создание сайтов

    В условиях современного рынка Интернет стал неотъемлемой частью успешного бизнеса. Компании, которые используют свой сайт как маркетинговый инструмент, растут и получают прибыль при сравнительно небольших вложениях.

    Веб-сайт - это представительство Вашей компании в сети Интернет, - филиал, который работает 24 часа в сутки, 7 дней в неделю, 365 дней в году. Качественное создание сайта - это первый шаг к эффективному использованию возможностей Интернета Вашей компанией, поэтому мы предлагаем не только разработку сайта под ключ, но и полный комплекс услуг.

    • графический дизайн: разработка оригинального веб-дизайна сайта, редизайн сайтов, разработка баннеров;
    • создание сайтов: изготовление и разработка  сайта  под ключ любой степени сложности;
    • размещение сайта: профессиональный платный хостинг для физических и юридических лиц, быстрая регистрация доменов в разных зонах;
    • постоянная поддержка и развитие веб-сайта: информационная поддержка сайтов - обновление информации, наполнение, техническая поддержка, поддержка работоспособности сайтов, установка CMS, скриптов.
    • разные модули для экспорта товаров в Яндекс.Маркет и Google Products

    Разработка бизнес сайта - продвижение вашего бизнеса к успеху.

      Применение современных технологий для разработки бизнес сайтов позволяют выполнить любые Ваши пожелания в самые короткие сроки и уложиться в минимально-возможный бюджет.

      Если же Вы собираетесь вести серьезную деятельность в сети, не стоит выбирать бесплатный хостинг. В этом случае мы можем предложить Вам платные услуги по размещению сайта. При оплате хостинга на год Вы получаете домен в зоне org.ua и еще некоторых зонах бесплатно.